Nieuwe mogelijkheden voor leden op de website

Om de communicatie met alle koorleden te verbeteren hebben we het mogelijk gemaakt om in een met wachtwoord beschermde omgeving berichten te lezen en documenten op te slaan en te downloaden. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om een ledenlijst op de website te tonen die alleen leesbaar is voor leden.

Ook wordt het mogelijk om alleen voor leden documenten te downloaden zodat we bijvoorbeeld nieuwe muziek via de website kunnen verspreiden.

Berichten en documenten zullen in een aparte menukeuze “voor leden” getoond worden. Om deze zichtbaar te krijgen, zal je eerst moeten inloggen. Inlognaam en wachtwoord zullen per email toegestuurd worden of zijn reeds toegestuurd.

Als je vragen hebt, of als je niet kunt inloggen, stuur dan een email naar webmaster@ijlandenkoor.nl